In 2018 heb ik de stap gezet om te gaan doen waar ik al zo lang van droomde: anderen helpen met gelukkig worden in hun werk. Als Loopbaancoach coach ik mensen 1-op-1 bij hun ontwikkelingsvragen omtrent hun werk. Ik werk met duidelijke doelen. Zoals: hoe ziet mijn ideale werkleven eruit? En wat zou een volgende stap kunnen zijn in die richting?

Mijn naam is Annelies Hulsebosch en ik ben een bruggenbouwer. Rebels en rustig tegelijk. Open. Hou van vernieuwing en met kritische vragen inspireer ik jou. Ik kleur liever buiten de lijntjes en vind het mooi om jou hierin mee te nemen zodat je buiten jouw gewoontes gaat denken.

In een tijdperk waarin alles gepland moet worden, we voortdurend in groei willen zitten, tijdsdruk ervaren en we veel vanuit onze ratio (ego) denken, kijk ik naar jouw lichaam. Ik help je ervaren naar wat je lijf je te zeggen en te bieden heeft. Jouw lijf is de encyclopedie en ik geloof erin dat daar je schat tot werkgeluk ligt begraven. Ik help je graag met het zoeken naar en ontdekken van die schat, zodat jij gelukkig bent in je werk. Zweverig? Helemaal niet! Het is een andere manier van kijken en ervaren. In de werkelijkheid en met beide benen op de grond.

Inmiddels coach ik bijna tien jaar diverse mensen in diverse organisaties. Hierdoor ben ik mij in de loop der jaren steeds meer gaan verdiepen in wat mensen drijft en hoe zij gelukkig zijn of worden in hun werk. Voel jij je onzeker in je werk? Twijfel je of je functie wel de juiste functie voor je is? Kun je niet goed omgaan met je leidinggevende? Heb je een arbeidsconflict en kom je er zelf niet uit? Bel Annelies Werkt en samen gaan wij voor jouw loopbaangeluk!

Meer weten over Annelies?